HAN Intro Arnhem OverigCampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Communication & Multimedia Design

In de week van 26 augustus t/m 30 augustus 2019 begint jouw introductie aan de HAN. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Mis het niet!

De introductie bij de Informatica en Communicatie Academie valt in onderwijsweek 0, daarom word jij maandag 26 augustus bij de start van de introductieweek verwacht.  

Programma (onder voorbehoud van wijzigingen)

Maandag 26 augustus 2019
Het is zover: jouw introductieweek gaat van start om 9.15 uur op Ruitenberglaan 26 in Arnhem! Samen met de mentoren vangen wij je op bij de hoofdingang Techniek. Wij vertellen jou meer over de week en alles wat met je opleiding te maken heeft. Na de presentatie gaat de ICA-intro echt van start. Een aantal mentoren neemt jou en de rest van de groep mee en jullie beginnen aan de eerste kennismaking. De gehele week zijn zij jouw intropapa en -mama. Ook maak je kennis met de studievereniging: Xtend.

Na de lunch vertrekken we gezamenlijk richting de kamplocatie Markant in Braamt. Op het kamp ontmoet jij andere medestudenten.

Uiteraard zorgen wij voor het vervoer van de HAN naar de kamplocatie. In de middag staan er leuke activiteiten en een uitgebreide BBQ op het programma. De eerste dag sluiten we af met een knallend feest!

Dinsdag 27 augustus 2019
Dinsdag staat het 8-kamp op het programma, dus vergeet je sportieve outfit en zwemkleding niet in te pakken. Dit is het moment om de eerste plek te veroveren voor de ICA-introcup! Na het 8-kamp wordt er weer voor eten gezorgd en is het tijd om lekker te relaxen met je groep. De terugreis naar de HAN wordt voor jou geregeld! Rond 21.00 uur verwachten wij terug te zijn in Arnhem. We sluiten deze avond af met een tof feest op onze eigen kamplocatie in Park Presikhaaf!

Woensdag 28 augustus 2019
Woensdag begint voor jou om 13.30 uur de campusdag in Arnhem. Jij leert verschillende studieverenigingen kennen door aan toffe activiteiten mee te doen! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door diverse studieverenigingen van de HAN. Onze vereniging Xtend organiseert dit jaar een spannende escape room. Na de activiteiten nemen de mentoren jou en je groep mee om een hapje te eten in de stad op eigen kosten. In de avond is het tijd voor dé kroegentocht om de leukste kroegen van Arnhem te leren kennen!

Donderdag 29 augustus 2019
Je hebt nu de campus leren kennen. Vandaag is het tijd om jouw studentenstad te leren kennen! Tijdens de staddag voer je verschillende opdrachten uit waarmee je toffe prijzen kunt winnen, georganiseerd door HAN intro. Ook kan je punten verdienen voor de 1e plek van de ICA-introcup! Vanaf 17.00 uur start het festival op een terrein dicht bij het centrum. Hier zijn verschillende foodtrucks aanwezig, waar jij een hapje kunt eten. Eten en drinken kan je met munten halen. Deze kan je pinnen of contant betalen. De dag wordt afgesloten met een knallend feest op het festivalterrein.

Vrijdag 30 augustus 2019
Natuurlijk bruis jij nog van de energie... Daarom verwachten wij jou om 11.30 uur bij de prijsuitreiking van dé ICA-introcup! De groepen die de meeste punten hebben behaald worden zwaarbeladen met prijzen. Nadat jij in de spotlights bent gezet, leer je jouw klas en studieloopbaanbegeleider kennen. Natuurlijk word je met jouw o zo frisse gezicht nog even op de groepsfoto gezet. Om deze gave week af te sluiten organiseert Xtend nog een afsluitend feest op onze kamplocatie in Park Presikhaaf!

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan het introductieprogramma bedragen € 90,-. Jij krijgt hiervoor:

 • gratis eten, zoals een uitslaapontbijt, lunch en een BBQ;
 • een week vol gave feesten;
 • vervoer van en naar kamplocatie Markant in Braamt;
 • een gratis inbegrepen lidmaatschap bij studievereniging Xtend, met als voordelen:
  - een leuke en vooral gezellige start van je studie waarbij je
    veel andere ICT en CMD’ers ontmoet;
  - 50% korting op de studiereizen;
  - hoge korting op benodigde lesmaterialen;
  - gratis entree of korting bij feesten, kroegen of
    (internationale) evenementen;
  - veel interessante talks met bekende sprekers;
  - en vooral: een geheel verzorgde week waarin jij je opleiding,
    medestudenten en studentenstad leert kennen!

Deze kosten kun je bij aanmelden via iDeal of CreditCard voldoen. 

Mentoren

Tijdens de eerste ochtend krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn (ouderejaars) studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam druk bezig zijn om te zorgen voor een onvergetelijke introductieweek.

Contact

Wil je meer weten over jouw introductie? Neem dan contact op met de contactpersoon van jouw opleiding:

Arjan Verdaasdonk: kernteam@ica-xtend.nl

Volg ons!

Facebook: www.facebook.com/HANIntro 
Instagram: @han_intro
Facebook introductie: https://www.facebook.com/introica/
Facebook Xtend: https://www.facebook.com/svXtend/

Bijbaan naast je studie?Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie