Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Doe mee aan de HAN intro!

In de week van 28 augustus t/m 1 september 2017 begint jouw introductie aan de HAN. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Mis het niet! De introductie bij Opleidingskunde start op 28 augustus 2017.

Maandag 28 augustus 2017

9.00u: verzamelen voor Kapittelweg 35, je bagage wordt voor je naar het scoutingterrein gebracht

9.15u Start SLB introtraining (kennismaking met Opleidingskunde op school)

17.00u: naar het scoutingterrein, eten

Vanaf ongeveer 20:00 begint op het kamp een kennismaking met de papa’s en mama’s en met jou. Er worden verschillende kennismakingsspellen gespeeld, waardoor we elkaar op een leuke manier leren kennen. Na deze kennismaking (22:00) is er de mogelijkheid om de stad in te gaan, of op het kamp te blijven. Op het kamp zijn verschillende activiteiten rondom een kampvuur. 

Dinsdag 29 augustus 2017

Overdag is er een spellenmiddag geregeld in een park in Nijmegen. Rond 11:00 zal deze spellendag beginnen en er worden veel sportieve spellen gespeeld en er is een buikschuifbaan aanwezig. De hele middag zijn we hier, en rond 16:30 is deze middag afgelopen, en gaan we terug naar het kamp. Eenmaal op het kamp aangekomen gaan we samen eten, opfrissen en beginnen we aan het avondprogramma. Aan het eind van de avond (22:00) is er weer de mogelijkheid om de stad in te gaan, of op het kamp te blijven. Op het kamp zijn verschillende activiteiten rondom een kampvuur.

Woensdag 30 augustus 2017

12.00-17.00 uur Sportintro in het Radboud Sportcentrum, Heyendaalseweg 141

Dit jaar is er weer een sportmiddag in het Radboud Sportcentrum en het wordt georganiseerd door de NSSR, RSC en verschillende studieverenigingen. Inschrijven is door de mentor om 11.30 uur.
Aansluitend aan deze dag is er een BBQ op school (om 18:00) om op een actieve manier kennis te maken met alle docenten! Na de BBQ gaan we met z’n allen naar het kamp (rond 22:00) om op te frissen. Hierna is er weer de mogelijkheid om de stad in te gaan, of op het kamp te blijven. Op het kamp zijn verschillende activiteiten rondom een kampvuur. 

Donderdag 31 augustus 2017

12.30 - 16.30 uur Staddag, Intropolyspel in het centrum van Nijmegen

16.30 - 01.00 uur Nijmegen Intro Festival, Concertgebouw De Vereeniging, Keizer Karelplein 2D
Foodtrucks, DJ’s en markt* met diverse stands en een knallend eindfeest! *intromarkt met diverse stands zijn aanwezig tot 20.00 uur

Vrijdag 1 september 2017

Op vrijdag gaan we met zijn allen de introweek afsluiten. Helaas moeten we dan afscheid nemen van elkaar, maar gelukkig maar voor een paar dagen! Rond 12:00 is de week afgelopen, en zijn de spullen al ingepakt

Aanmelden

De kosten voor deelname aan het programma bedragen € 59,50. Deze kosten kun je bij aanmelden via Ideal of Credit Card voldoen. Meld je direct aan!

Mentoren

Tijdens de eerste ochtend krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn (ouderejaars) studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam druk bezig zijn om te zorgen voor een onvergetelijke introductieweek.

Contact

Wil je meer weten over jouw introductie? Neem dan contact op met de contactpersoon van jouw opleiding: marjon.loonen@han.nl.

Meer opleidingsinformatie?

Wil je meer weten over je opleiding of de ervaringen van studenten en docenten? Klik gerust verder! 

Meld je hier aan!Bijbaan naast je studie?
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie