CampusshopHogeschool van Arnhem en Nijmegen

Social Work

De HAN intro vindt plaats in de week van 26 t/m 30 augustus 2019. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Je mag het niet missen! De introductie bij Social Work start op 26 augustus.

Thema: Later als ik groot ben!

De start van je studie begint met de introductie Social Work op de HAN Campus aan de Kapittelweg 33 in Nijmegen. Het thema is: Later als ik groot ben!

Je wordt ingedeeld in een vaste introgroep. De definitieve lesgroepen worden aan het eind van de intro bekend gemaakt als alle gegevens gecontroleerd zijn. De intro bestaat uit 4 dagdelen Social Work intro, de overige dagdelen doe je mee met de activiteiten van de algemene intro van de HAN.

Het programma van de introductie wordt uitgevoerd in verschillende shifts. Vrijdag 23 augustus ontvang je per e-mail:

 • Een programma waar de exacte tijden- en activiteiten in staan
 • In welke shift jij bent ingedeeld

Maandag 26 augustus 2019: Kennismaken

We heten je in de ochtend van harte welkom in de centrale hal van het gebouw Kapittelweg 33 in Nijmegen. Daar schrijf jij je in en wordt je naar je groep en mentoren begeleidt. De mentoren, Social Work studenten, zijn er als vraagbaak en steunpunt voor jou tijdens de intro. Ook later dit jaar kun je ze benaderen met vragen.

Als de groep compleet is gaan jullie met de mentoren naar een lokaal toe waar je kennis maakt met een docent van Social Work en de introgroep. Dit is nog niet je definitieve groep want die wordt aan het eind van de week pas bekend gemaakt nadat alle gegevens gecontroleerd zijn.

Vervolgens maak je kennis met de campus door middel van een speurtocht. Je ontvangt een lunchpakket.

’s Middags maak je kennis met gastsprekers uit het werkveld. Deze dag sluiten we rustig af om energie te kunnen sparen voor de rest van de week. We werken naar de climax toe; het eindintrofeest van de HAN!

Dinsdag 27 augustus 2019: Teambuilding

Deze dag staat in het teken van een nadere kennismaking met je introgroep en een eerste kennismaking met het creatieve profiel van Social Work. We hebben voor deze dag een draai-carrousel aan activiteiten georganiseerd. Wie weet ontdek je vandaag een verborgen talent bij jezelf op het gebied van muziek, toneel, oplossingsgericht denken et cetera.

De dag wordt verder opgevuld door Swere, de studievereniging van Social Work, die verrassende teambuildingsactiviteiten organiseren. Bij teambuilding staat het optimaal samenwerken en het creëren van een positief groepsgevoel centraal en het met elkaar opdoen van nieuwe ervaringen.

Aan het einde van de dag eet je bij Piecken. Je mag dan weer even kind zijn en met je handen eten.

Vanaf 21 uur nodigen we je van harte uit bij de Schuimparty in de tent van Piecken. Zorg dus dat jij je zwembrillen en toffe kleding aandoet of bij je hebt.

Woensdag 28 augustus 2019: Sportintro

Deze woensdag volgen we het HAN brede sportprogramma. Je kunt dan nieuwe studenten van andere opleidingen van de HAN ontmoeten. s’ Morgens is er geen programma, omdat het laat kan worden. In de middag zijn de sportieve activiteiten. Zorg dat jij sportkleding aan hebt en actief mee doet.

In de avond eet je weer bij Piecken en dit keer staat er een pasta buffet voor je klaar. In de avond ben je van harte welkom bij de kroegentocht en kun je ontdekken hoe leuk de bruisende Nijmeegse studentenstad is.

 • 12.00 - 13.00 uur: Verzamelen
 • 13.00 - 14.00 uur: Lunch
 • 14.00 - 17.00 uur: Sportdag in het Radboud Sportcentrum, Heyendaalseweg 141, Nijmegen
 • 17.00 - 20:00 uur: Avondeten
 • 20.00 - 23.00 uur: Kroegentocht

Donderdag 29 augustus 2019: Staddag en feest

Na een gezellige avond start je deze donderdag iets later bij de HAN met het brakontbijt. Vervolgens schrijven de groepen zich in voor de staddag. In groepjes trek je de stad in voor verschillende opdrachten.

Je struint langs kroegjes, culturele instellingen en studentenverenigingen. Je krijgt te maken met sportieve uitdagingen en nog veel meer. Bovendien neem je deel aan het Intropolyspel en maken jij en je groep kans op schitterende prijzen.

Na de staddag eet je opnieuw bij Piecken. Dit keer kun je genieten van een BBQ die zelfs bij slecht weer doorgaat. Om de introweek knallend af te sluiten kun je vanaf 20.00 uur deelnemen aan het HAN Intro Festival. Dit beloofd wederom een top eindfeest te worden met de vetste DJ’s en een gevarieerd programma. En heb je je volledig ingezet tijdens de staddag dan kun je misschien ook een prijs ophalen tijdens de prijsuitreiking.

We sluiten de intro week om 23 uur af. Waarna je (waarschijnlijk) moe en vol leuke en mooie herinneringen weer naar huis toegaat.

 • 12.00 - 12.30 uur: Inschrijven met je team voor de staddag
 • 12.30 - 14.00 uur: Uitslaapontbijt & intromarkt
 • 14.00 - 17.00 uur: Staddag
 • 17.00 - 20.00 uur: Avondeten en klaarmaken voor Intro feest
 • 20.00 - 23.00 uur: Nijmegen Intro Festival

Kosten en aanmelden

De kosten voor de introductiedagen zijn in totaal € 50,- (kosten voor de lunch, 3 warme maaltijden, brakontbijt en het enige echte Social Work Intro t-shirt).

Contact

Wil je meer weten over jouw introductie kijk dan op de contactpagina.

Vragen over Social Work intro: introsow@gmail.com
Vragen over HAN-introdag op 29 augustus: HANintro@han.nl

Boeken bestellen?

Wil je weten welke boeken je nodig hebt, kijk dan op de site van Studystore.

Bijbaan naast je studie?Meld je aan!
algemene voorwaardendisclaimerMeldpunt Alcohol en Intimidatie